divendres, 31 de desembre del 2010

Millor any 2011!

Bé: no tot ha anat malament! El Barça va guanyar la lliga, en Vettel va guanyar el campionat, el...

En fi: la crisi és la crisi.

Confiem, doncs, que l’any vinent sigui millor. Especialment per als olotins, perquè no haguem de patir desgràcies com les que ens ha tocat patir aquests últims mesos.

Confiem que el nou govern sàpiga gestionar les circumstàncies, i que Catalunya avanci cap a la prosperitat que tots necessitem. Hi confiem, pel bé de tots.

Però, posats a fer balanç, hi estic d’acord: el 2010 ha estat un any nefast. Ha estat un any nefast per al món i per al país. Només cal recordar, per exemple, que ens hem quedat sense Caixa de Girona; o que ens amenacen a jubilar-nos amb 67 anys. No, no anem pel bon camí. Tot i que l’esperança és l’últim que es perd.

I ja no dic res de les sentències del Tribunal Constitucional i del Tribunal Suprem de Justícia contra el parer majoritari del poble de Catalunya. Ho tenim molt difícil, ens ho posen molt difícil!


Un bri d’esperança? Sí: jo crec que la foto de l’any és la del 10J. Ens hem de quedar amb la fermesa del poble, amb la gent prenent els carrers de Barcelona reclamant que es respecti la seva decisió. Els catalans vam demostrar que estem disposats a fer sentir la nostra veu quan convingui, i això no deixa de ser un actiu poderós de cara al futur, de cara a les decisions que amb tota seguretat caldrà pendre.

Doncs això: que tinguem tots plegats un millor any 2011!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada