diumenge, 6 de febrer del 2011

Can Joanetes plaça Balmes

Dissabte passat volia anar a la inauguració dels pisos per a gent gran de la plaça Balmes. Totes les administracions hi han posat calers, però cal defensar que ha estat, en essència, una iniciativa municipal.


De totes maneres, el primer que em va venir al cap va ser: “No els havíem inaugurat abans?” Doncs sí, el cas és que entre visites d’obres, primeres inauguracions, repartiment de pisos, presentacions de pisos pilot i no sé quantes coses més, hi hem anat unes quantes vegades.

Tot i així, hi volia tornar a anar perquè, des d’Esquerra, sempre hi hem estat a favor. El cas és que l’última inauguració coincidia amb la presentació del ball del Club de Patinatge i, és clar, com que no em puc partir, vaig haver de triar. El patinatge va ser un plaer: com sempre, la coreografia d’en Ricard Planiol, excel·lent. I, la interpretació de les patinadoes, ratllant la perfecció! Si hi ha la sort, que sempre és necessària, el CPAO tornarà a arribar lluny (al Brasil!, com a mínim...)

Avui, però, el tema dels pisos me l’ha recordat trobar aquesta tarda a la bústia el butlletí municipal de publicació “eventual” (especialment intens en períodes electorals) Can Joanetes. Tema estrella: presentació dels pisos de la plaça Balmes i tot el que fa l’Ajuntament relacionat amb la gent gran.

Calia?

Calia gastar-se uns calerons que, en aquests moments, van tan escassos? Encara recordo el Can Joanetes XXL de la primavera del 2007 (eleccions?). Tornarem a tenir una sorpresa com aquella, ara que, econòmicament, van maldades i cal mirar amb lupa l’últim cèntim que gestionem les administracions?

Per comptes de despendre aquests calerons en un butlletí que no interessa ningú (excepte a la propaganda de l’equip de govern), els podríem dedicar a potenciar la creació d’empreses, al suport als nostres emprenedors, a la promoció econòmica, el comerç i el turisme?

I no faig demagògia, la demagògia la fa qui, en aquests moments tan delicats, aprofita recursos públics en benefici propi (o de no se sap ben bé qui).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada