dissabte, 12 de novembre del 2011

Acte central d'ERC-RCat-CatSí a la Garrotxa


Quarts de sis de la tarda, al costat de la màquina de vapor del tren d’Olot exposada a la ciutat pel centenari de la seva arribada a la capital de la Garrotxa, avui que en Xarli i en Tavi han presentat el catorzè conte de la faràndula, el casal Marià ple de gom a gom, com se sol dir. Més de cent cinquanta garrotxins ens hi apleguem per fer costat a la presentació de la coalició a la Garrotxa.


El cartell s’ho val. Però també es respira ambient d’il·lusió, de suma, d’anar “tots junts”, que deia jo en un altre moment. En aquestes eleccions ens hi juguem molt i, per això, la gent vol respondre, vol poder-hi confiar. Confiar per tornar a frenar l’ascens del Partit Popular a Girona, per tornar a deixar la circumscripció de Girona sense representació dels “populars”. ERC-RCat-CatalunyaSí tornarem a ser decisius perquè sigui així.

Amb aquesta empenta, amb aquesta il·lusió, en fèiem prou. Però és clar que tots tres oradors han estat esplèndids: la Teresa Jordà demostrant que mantindrà la veu ferma a Madrid que necessitem per defensar els nostres interessos i avançar cap a la independència; en Joan Carretero, apel·lant a la unió d’esforços per contribuir-hi i demostrant que només la nostra veu serà útil per a Catalunya; i l’Oriol Junqueras..., què dir de l’Oriol? Doncs que, per variar, a posat dret tot l’auditori celebrant amb aplaudiments constants una intervenció que, com sempre, ens ha fet vibrar.

Sortim, doncs, al carrer i expliquem-ho: diumenge vinent ens hi juguem molt!

2 comentaris:

  1. Ha estat un acte molt emotiu! Crec que estem entrant en un nou cicle de creixement i optimisme, tot i les moltes dificultats que ens envolten.
    Esperem que sigui el canvi de tendència defentiu. El que ens ha de portar sense més dilacions a la llibertat nacional!

    ResponElimina
  2. Esperem que sigui així, sí! No podem deixar de lluitar per avançar!!!! Gràcies pel comentari!

    ResponElimina