dilluns, 16 d’abril del 2012

Salut, Terribas!


Com que jo no tinc una visió privilegiada i directa de la situació, només puc parlar per impressions i per això mateix miraré de ser breu, molt breu.


Resulta que finalment algú s’ha posat d’acord per fer una reforma del consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en què un del PP ocuparà la vicepresidència i, a més, només hi haurà gent posada per CiU i pel PSC. Visca la pluralitat!

Resulta que aquells que manen ara, amb el consens dels que tenen el poder de decisió a Madrit, havien criticat del dret i del revés la llei de la Corporació. Més que res per allò de “fer oposició” i de “fot-li que alguna cosa queda...”

I ara resulta que volen canviar la directora de TV3 per en Ramon Rovira (que sembla ser que s’està guanyant la vida molt bé en el consell directiu de Banc de Sabadell).

El govern dels millors... M’ho explicaran com voldran, però jo seguiré tenint el mateix dubte: hi ha algú millor que la Mònica Terribas per dirigir TV3? Una persona que no només ha demostrat la seva llibertat de decisió, sinó que en els sis anys que porta com a directora ha aconseguit mantenir el lideratge de TV3 malgrat les retallades? Que ha lluitat contra la supressió de la publicitat per poder garantir uns mitjans públics de qualitat, que puguin competir amb igualtat de condicions i sense que li costin una picossada al contribuent?

Doncs bé, com que a la Terribas la van posar en temps de l’heptenni negre del “tripartit”, el govern dels millors se l’ha de carregar per posar-hi “un dels seus”. Pobre Ramon Rovira! Haver de mantenir la qualitat de TV3 en les condicions que li arribaran!

I no patiu pel futur de la Terribas: no només és professora de la UPF, sinó que amb la seva capacitat s’obrirà camí allà on vulgui, però els catalans la trobarem a faltar molt i molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada