dimarts, 31 de juliol del 2012

Ara toca apostar pel futbol olotí


Si tot va com ha d’anar, finalment el Club de Futbol Sant Roc podrà tenir un camp de gespa artificial aquesta temporada. El grup municipal d’ERC els hem donat suport des del primer moment perquè pensem que la millora de les instal·lacions és imprescindible per fomentar la pràctica esportiva.


En els últims anys, les instal·lacions esportives municipals s’han anat posant al dia: s’han fet els nous pavellons i s’han acabat els vestidors de l’estadi d’atletisme. Ens falta la piscina coberta, però els temps no són els millors per reclamar un projecte així i, de moment, les instal·lacions del CNO ja cobreixen aquesta mancança. Els camps de futbol, però, havien quedat una mica al marge (llevat de l’herba del camp del Morrot i de les reformes del camp de Sant Roc). Encara que les limitacions econòmiques de l’Ajuntament ara per ara són molt grans, pensem que cal fer un esforç per millorar-les en la mesura que sigui possible.

En el cas del camp de Sant Roc, les motivacions són importants: el paper de cohesió per al barri, el paper d’integració social en un entorn de forta immigració en aquests últims anys...; són temes que cal afegir als beneficis bàsics de la formació esportiva: difusió de pràctiques saludables, d’esforç i de convivència entre els joves... Sempre he defensat les virtuts de la pràctica esportiva i penso que l’Ajuntament té l’obligació de difondre-la, i encara menys en temps de crisi.

Com deia, sembla que la gespa artificial del camp de Sant Roc tirarà endavant en els pròxims mesos. Ens n’hem de felicitar i sobretot encoratjar la junta directiva i tota la gent que hi ha implicada del Club de Futbol Sant Roc. De ben segur que això servirà per revifar un club que, com he dit, té una funció tan important per Olot.

És clar que no ens hem de quedar aquí. Portem molts anys dient-ho però, com indico en el títol, ara toca apostar de debò pel futbol. I, per tant, hem d’acabar d’impulsar l’ampliació i millora dels camps del Morrot d’acord amb la Fundació Joan Agustí. I també hem de començar a pensar que la bona trajectòria del club insígnia de la ciutat, la Unió Esportiva Olot, mereix unes instal·lacions renovades. Com deia, no són temps de grans despeses en les arques municipals, però cal treballar-hi per trobar la millor opció que ens permeti avançar en aquest sentit. No ens podem quedar plegats de braços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada