dimecres, 11 de juliol del 2012

Ja ha començat a treballar el nou CAC?


Aquests dies he comprovat que les notícies de “la nostra” comencen a tenir un aire..., com ho podria dir que quedés dissimulat?: un aire “esbiaixat”!


No només han adoptat un descarat espanyolisme a l’hora de fer el seguiment dels europeus de futbol o del mundial de Fórmula 1, sinó que passen de puntetes (o directament les obvien) de notícies que a algun membre del nou CAC li poden resultar poc gratificants, per dir-ho d’alguna manera...

Per exemple: s’estan celebrant a la Ribagorça els jocs de l’alta muntanya, els Sky Games. Resulta que Catalunya és primera potència en aquest esport i que els esportistes catalans guanyaran moltes proves; però resulta que la Federació Espanyola ha vetat la participació dels catalans i l’organització ha decidit que podrien participar però sense pujar al podi. Doncs bé, en aquests jocs s’han produït situacions molt significatives: xiulades al podi perquè no hi eren els guanyadors reals, amenaces a esportistes catalans que competeixen amb la Federació Espanyola, esportistes que celebren el triomf amb l’estelada malgrat que el president de la Federació els amenaça de no cobrar, etc. Què s’ha dit a les notícies de “la nostra”?

Com també han passat desapercebudes dues efemèrides ben significatives: avui, 10 de juliol, es compleix el segon any de la manifestació més gran que mai ha viscut Catalunya, i també s’han complert 1.000 dies d’empresonament de l’Arnaldo Otegui. Què s’ha dit a les notícies de “la nostra”?

Avui la policia ha fet un cop molt important a un grup de feixistes espanyols: malgrat que entre l’arsenal requisat hi havia multitud de banderes franquistes, a les notícies de “la nostra” sempre s’hi han referit com a grup “neonazi”, en cap cas han parlat de grup d’extrema dreta espanyola.

Per cert, que ara també resulta que segons “la nostra” les cases no s’escorcollen, sinó que es registren. Ves a saber amb quin “registre” en donaran fe!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada