divendres, 20 de juny del 2014

Ple de final de curs: Jordi Mora

El Ple de juny va tenir clares connotacions de final de curs. D’entrada, vam canviar l’hora per compatibilitzar-lo amb diverses festes escolars, poc dens, sense mocions... Però per a mi, va ser el Ple més emotiu dels que he viscut al llarg d’aquests set anys com a regidors. De fet, va ser tan especial que, trencant el costum habitual en els plens, vam esclatar en un llarg aplaudiment després de poder aprovar, finalment, que una pista del pavelló dugués el nom de Jordi Mora. Recordat, quinze anys després del seu traspàs.


També es va aprovar iniciar els tràmits per atorgar la medalla de la ciutat a Pere Alzamora. Ben merescuda, és clar, però vam insistir, d’acord amb la proposta de l’equip de govern, que no fóssim tan escassos i penséssim a lliurar aquest tipus de reconeixement més sovint, perquè hi ha moltíssima gent que ha dedicat ingents esforços a treballar pels altres i s’ho mereix sobradament.

Va tornar a sortir el tema de la variant nord, ni que fos tangencialment. Com que ja és segur que la variant no pot passar per la dreta del Riudaura, vam desafectar els terrenys reservats per a aquesta possibilitat. El problema, però, segueix sent la possible renúncia al túnel de l’Hostal de Sol. Nosaltres, com sempre hem mantingut, en som fermament contraris a aquesta renúncia. En seguirem parlant.

I, després d’aprovar definitivament el Pla de gestió dels espais verds, amb la incorporació d’alguns suggeriments del nostre grup, vam passar a la ronda de preguntes en què la Clara va demanar com estava el Pla d’usos del Firal perquè en les últimes setmanes hi ha hagut moltes activitats que s’hi ha fet. És clar que és interessant que es facin activitats que dinamitzin la zona, però alhora cal treballar perquè l’afectació per al veïns sigui la mínima possible.

I, tot i que ja comença l’estiu, ens trobarem encara en el ple de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada