dissabte, 13 de setembre del 2014

V de Vesània

I nosaltres, catalanets disciplinats, que ens pensàvem que això seria Vufar i fer ampolles: una jornada reiVindicatiVa, festiVa, pacífica, per demostrar la nostra Voluntat indestructiVle.

Il·lusos! Però si Espanya és la nació més antiga d’Europa, i qui diu d’Europa diu del Món, que ja existia molt aVans dels iVers i sort que la història ens ha donat èpics episodis, com els del Cid Campeador, que ens han preserVat dels funestos emVats de la història. V de Víctor, és clar, per la gràcia de Déu, de la guàrdia mora del generalísimo i dels aVions del führer i del duce, que ens Van retornar a l’ordre després de temps conVulsos que posaVen en perill el nostre món idíl·lic.

Espanya és una nació com cal, una unitat de destí en l’uniVersal, no com els VàrVars del nord que resolen les discrepàncies a les urnes, com a Suècia, el Canadà, el Regne Unit, Dinamarca o Vèlgica; i ja no Vull dir res del món gens ciVilitzat de IugoslàVia, TxecosloVàquia o la URSS (que sempre haVia estat Rússia fins que Van aparèixer les hordes roges i sort d’en Putin que està tornant les coses al seu lloc!).

I si els catalans s’han tornat independentistes és que han emVogit després de 35 anys d’adoctrinament separatista a les escoles. Com diu en Vert, cal espanyolitzar els nens catalans, caldrà fer un pla de reeducació. I, si no Volen creure, cap al Gulag hi falta gent!

I no oblidem pas la diVisió de propaganda del règim, la CCMA: sí, ja saVem que només la miren menys del 20% de catalans, però no s’han de deixar escletxes. Suprimir les teleVisions autonòmiques i centralitzar la informació. Amb el parte de plasma n’hi ha prou i de soVres per ser un Von espanyol i no un polaco de merda.

I si els catalans Volen Votar, que saltin!

Amb aquest panorama, no podem entendre de cap manera que encara hi hagi Vons espanyols a Catalunya que Vulguin Votar NO, o SÍ-NO... No patiu: us salVarem de les urpes del separatistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada