diumenge, 20 de setembre del 2015

#nouPaísnovaBanca

Comença la setmana decisiva per fer “el vot de les nostres vides”. Tot el que hem arribat a sentir aquests dies, les múltiples malvestats que provocarà la independència, serà broma comparat amb les barbaritats que ens esperen per a aquesta setmana.

Tenen por, molta por. No saben què fer i ens volen afeblir atacant-nos amb totes les armes que tenen al seu abast. Però no poden fer res perquè ara ja només és vàlida una arma i prou: la força de les urnes. I aquí només depenem de nosaltres mateixos perquè guanyem.
El 27 de setembre tenim unes eleccions que no són les habituals. Fins i tot el mateix Obama, amb les seves declaracions acordades amb el govern espanyol, ha reconegut que els catalans ens hi juguem el futur. Ens hi juguem poder construir un nou país.
I, com que volem construir un nou país per a tothom, més just, més transparent, més ric..., tots els poders fàctics, tot l’establishment que depèn de l’statu quo, ha corregut a defensar els seus privilegis amb ungles i dents.
No hi ha res: si la banca resultant d’haver destruït el sistema català de caixes de proximitat, d’haver enganyat els seus clients amb productes infumables, d’haver creat un immens forat amb deutes insostenibles que s’han hagut de cobrir amb les aportacions de fons públics que hem pagat entre tots..., amenaça amb vés a saber què, la resposta és ben clara: construirem un nou país amb una banca millor!
Si algun empresari gosa tractar els seus treballadors com si fos un cacic del segle XIX extorquint-los perquè votin el que convé als interessos particulars de l’empresari, la resposta és ben clara: la democràcia no es compra, el sistema laboral del nou país serà molt millor!
Si la Junta Electoral gosa imposar uns determinats programes polítics a les televisions públiques per influir en el vot dels ciutadans, la resposta és ben clara: no només els mitjans de comunicació seran millors i més lliures, sinó que el nou país construirà una Junta Electoral independent de les influències polítiques.

El 27 de setembre tenim l’oportunitat de construir aquest nou país. Els catalans que hem sortit al carrer tots aquests últims 11S no ens equivocarem pas. La majoria absoluta de JuntspelSí ens farà imparables!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada